Laden... Even geduld...

Over ons

Welkom bij Dranghekken Nederland, ‘uw partner voor tijdelijk hekwerk’

Onze medewerkers staan dagelijks klaar om u te voorzien van een degelijk advies op het gebied van hekwerk. Of het nu gaat om voorzieningen voor tijdelijke bouwplaatsinrichtingen, infrawerkzaamheden dan wel evenementen; wij beschikken over de juiste middelen om in uw behoeften te voorzien. Dit betekent dat wij niet alleen hoogwaardige kwaliteit bouwhekken leveren, maar ook dranghekken behoren tot het uitgebreide assortiment. Uiteraard zijn er ook diverse accessoires voor bouwhekken en dranghekken te verkrijgen.

Wilt u liever onze producten huren? Ook dat is mogelijk, want Bouwhekken Nederland beschikt over voldoende voorraad om uw terrein af te bakenen.

Wie zijn wij en wat streven we na

Ons bedrijf maakt deel uit van een internationaal opererende organisatie welke haar klanten door de gehele wereld vindt. Zoals de bedrijfsnaam doet vermoeden, concentreert Bouwhekken Nederland zich voornamelijk op de Nederlandse markt. Niettemin doen wij ook geregeld zaken met bedrijven in het buitenland. De distributie van onze producten vindt plaats vanuit het kantoor in Kollum.

img-0246-klein.jpg

Door jarenlange ervaring hebben wij het logistieke proces dusdanig kunnen optimaliseren, zodat wij altijd over voldoende voorraad beschikken. Hierdoor is het mogelijk om op zeer korte termijn te leveren aan onze klanten. Voor het transport werken wij samen met gerenommeerde transportbedrijven die dagelijks voor ons door het gehele land rijden.

Hoewel onze branche van oudsher conservatief is wat betreft prijstransparantie, proberen wij deze tendens te doorbreken. Op onze website kunt u direct bekijken wat de producten kosten, alvorens een definitieve bestelling te plaatsen. Zelfs de kosten van het transport worden al voorberekend zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uiteraard variëren de prijzen al naar gelang het aantal hekken dat wordt afgenomen. Tevens gelden er voor de vaste klanten speciale tarieven.

Bij Bouwhekken Nederland bent u aan het juiste adres voor een goede beveiliging van uw eigendommen, wij wensen u een prettig verblijf op onze website. Mocht u toch nog vragen hebben? Bel gerust één van onze deskundige medewerkers of mail voor een vrijblijvend kwaliteitsadvies op maat naar info@bouwhekkennederland.nl.