0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Barrier - Watergevuld
Barrier | Watergevuld
Prijs vanaf € 46,20 (ex.btw)
Vergelijken
Vouwhek
Vouwhek
Prijs vanaf € 75,53 (ex.btw)
Vergelijken
Schrikhek 2,5 meter | Aluminium
Schrikhek 2,5 meter | Aluminium
Prijs vanaf € 213,90 (ex.btw)
Vergelijken
Verkeerskegel / pylon 50cm oranje. Met bedrukking eigen logo mogelijk. Bouwhekken Nederland
Verkeerskegel - 50 cm
€ 26,50 (ex.btw)
Vergelijken
Verkeerskegel / pylon 75cm oranje. Met bedrukking eigen logo mogelijk. Bouwhekken Nederland
Verkeerskegel - 75 cm
€ 42,95 (ex.btw)
Vergelijken
Geleidebaken HD
€ 36,50 (ex.btw)
Vergelijken
Kunststof Dranghek - Ideaal voor binnen - Tijdelijke afzetting 'Houd Afstand'
Kunststof Dranghek
Prijs vanaf € 51,25 (ex.btw)
Vergelijken
Kunststof Dranghek HD
Kunststof Dranghek HD
Prijs vanaf € 101,15 (ex.btw)
Vergelijken
Afzethekken

Afzethekken

Afzethekken worden ingezet voor het afzetten van de openbare weg. Door de opvallende kleurstelling geven ze eenvoudig zonder woorden aan dat er opgelet moet worden. Voor het tijdelijk afzetten van openbare ruimte zijn er landelijke regels, zie website van CROW.

Wegafzetting

Wegafzettingen zoals verkeerskegels, geleidebaken, kunststof dranghekken, barriers, vouwhekken en schrikhekken worden gebruikt bij werkzaamheden aan de openbare weg. Alle afzettingen hebben opvallende rood-witte markeringen, waarmee ze ook duidelijk zichtbaar zijn in het donker.

Verkeerskegel

Een verkeerskegel, ook wel verkeerspion, heeft een herkenbare feloranje kleur en reflecterende rood-witte strepen. Voor het kortdurend afsluiten van een weggedeelte of markeren van een parcours zijn verkeerskegels ideaal. In de schemer en zonsondergang is het gebruik van verkeerskegels zelfs verplicht.

Geleidebaken

Een geleidebaken is een veelzijdig hulpmiddel. Het langwerpige bord met aan weerszijde rood-witte reflectiefolie wordt onder andere gebruikt om verkeer te begeleiden bij wegwerkzaamheden en het laten opvallen van (bouw)steigers in drukke stedelijke gebieden.

Kunststof dranghek

Als alternatief voor het stalen dranghek, is er een kunststof dranghek. Het ‘zachte’ materiaal is lichter van gewicht en heeft geen scherpe randen. Dit maakt het dranghek ook geschikt voor wanneer je binnen een ruimte moet afzetten. Standaard is het kunststof dranghek voorzien van reflectiefolie, zodat het hek dag en nacht goed zichtbaar is.

Kunststof barrier

Een kunststof barrier is licht van gewicht. Als ze op de juiste plek staan, kunnen ze eenvoudig worden verzwaard door ze te vullen met water of zand, zodat ze een lange periode stevig blijven staan. Barriers zijn vaak te zien bij werkzaamheden aan de openbare weg waarbij het verkeer wordt omgeleid.

Vouwhek

Een kunststof vouwhek is praktisch in gebruik door zijn vouwbare delen. Zo is een mangat makkelijk af te zetten door het plaatsen van een vouwhek. Zijn compacte afmetingen en lichte gewicht maken het hek handzaam en eenvoudig te vervoeren.

Aluminium verkeershek

Een schrikhek met zijn opvallende vlakverdeling (rood - wit - rood - wit - rood) is vaak te zien bij werkzaamheden aan de openbare weg. Het stabiele A-frame zorgt ervoor dat het schrikhek stevig en een lange tijd blijft staan.

De juiste afzetting

Het kiezen van de juiste afzetting bij werkzaamheden is door de toenemende drukte op de openbare weg belangrijk. Tijdelijk veranderde verkeerssituaties duidelijk inrichten verkleint de kans op ongelukken.

Heb je advies nodig bij het kiezen van een afzetting? Neem direct contact op met ons deskundige team.