0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Bezorgen of afhalen

Maak je keuze in het bestelproces

Je kunt eenvoudig en snel producten in onze webshop bestellen. Wij kunnen de bestelling afleveren op elke gewenste locatie in Nederland of België, of je kunt er voor kiezen om de bestelling af te halen in Kollum. Tijdens het bestelproces kun je deze keuze maken. Indien je van plan bent om de bestelling af te halen, dan kun je contact opnemen met ons zodat we het een en ander met elkaar kunnen afstemmen.

Transportkosten

Wanneer je voor bezorgen kiest, dan zal onze vaste transporteur de bestelling komen afleveren. We werken nauw samen met deze transporteur en zijn daardoor erg flexibel. Voor de levering ontvang je een mail met instructies en telefoonnummer van de transporteur.

Aan het leveren van een bestelling zijn transportkosten verbonden. De kosten van het transport worden berekend in de webshop, zodra je de postcode en het verzendadres invoert. De berekening van de transportkosten is afhankelijk van het volume van de bestelling en de afstand die de transporteur moet afleggen. Hierdoor kunnen wij je helaas niet van te voren duidelijk aangeven wat de transportkosten zullen zijn.

Bereikbaarheid afleverlocatie

Je bestelling wordt standaard geleverd met een vrachtwagen en oplegger. Deze combinatie is ca. 16,5 meter. De afleverlocatie dient dan ook bereikbaar te zijn voor een dergelijke combinatie. Mocht het zijn dat het bezorgadres niet toegankelijk is voor de bovenstaande combinatie, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij een kleinere combinatie regelen.

Transport met of zonder zelflosser

In het bestelproces kun je kiezen voor 'standaard transport' of 'transport met zelflosser'.

Standaard transport

Bij standaard transport rijdt onze transporteur met een vrachtwagen zonder zelflosser. Bij 'standaard transport' zul je de vrachtwagen zelf moeten lossen met een heftruck (voorlader) of iets dergelijks. Door het volume van onze producten raden wij het niet aan om de vrachtwagen met de hand te lossen. Daarbij is lossen met een heftruck veiliger en sneller.

Uiteraard kunnen kleinere bestellingen wel met de hand worden gelost. We vragen onze klant om de chauffeur wel even te helpen.

Transport met zelflosser

Als je ontzorgt wil worden dan kies je voor 'transport met zelflosser'. In dat geval regelen wij een vrachtwagen met zelflosser. Ook hiervoor moet de afleverlocatie toegankelijk zijn voor een vrachtwagencombinatie van 16,5 meter. En moet de ondergrond verhard zijn voor het gebruik van de zelflosser.

Het kan ook voorkomen dat je bestelling geleverd moet worden op een locatie waar nog niemand aanwezig is. Kies dan ook altijd voor ‘transport met zelflosser’. De chauffeur kan zichzelf redden op de locatie en zal jou bestelling zelfstandig lossen. De chauffeur zal je van te voren inlichten, zodat je tijdig instructies kunt geven.

De meerkosten voor 'transport met zelflosser' zijn €75,-, en ben je verzekerd van een zorgeloze bezorging op locatie.

Specifieke wensen

Indien je specifieke wensen hebt met betrekking tot het transport dan kun je contact opnemen om het één en ander af te stemmen.