0
  • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
Hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen 24 uur mogelijk
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Wij staan klaar om je te voorzien van advies op maat."

Privacy & Cookies

Privacyverklaring
Bouwhekken Nederland B.V.
Versie 1.0 | Deze privacyverklaring is voor het laatste aangepast op 22 mei 2018

Dranghekkennederland.nl is een onderdeel van Bouwhekken Nederland B.V. Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van Bouwhekken Nederland B.V. Door gebruik te maken van onze website en het plaatsen van een bestelling bij Bouwhekken Nederland B.V. geef je aan deze verklaring te accepteren. Bij het afronden van je bestelling wordt expliciet om je toestemming gevraagd.

We respecteren jouw privacy
Met veel plezier verkopen we iedere dag bouwhekken, dranghekken en bijbehorende accessoires aan onze website bezoekers. Als je onze website bezoekt en producten bij ons bestelt, laat je persoonlijke gegevens bij ons achter. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. We geven jouw persoonlijke gegevens niet door voor commerciële doeleinden aan derden. 

Hieronder leggen we je uit welke gegevens wij van jou verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe lang we de gegevens bewaren.

Persoonlijke gegevens die Bouwhekken Nederland B.V. verzamelt
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie kunnen verschaffen over een identificeerbare natuurlijke persoon in de zin van de wet.

Hieronder hebben we onderscheid gemaakt tussen het plaatsten van een bestelling via onze website en het plaatsen van een bestelling via de mail of telefoon.

Een bestelling via onze website

Als je een bestelling via onze website plaatst, dan worden de volgende directe persoonsgegevens van je verwerkt met de daar bijhorende volgende doelen van het verwerken. We beperken de gegevens tot het minimum en respecteren je privacy.

- Voornaam en achternaam 
Zo kunnen we je netjes persoonlijk aanspreken.

- Factuuradres gegevens
Zo kunnen we de factuur naar het juiste adres sturen.

- Afleveradres gegevens
Hierdoor kunnen we de bestelling op het juiste adres afleveren.

- E-mailadres
Je ontvangt via de mail een bevestiging van je order en de factuur.
Daarnaast kunnen we via de mail contact met je zoeken in het geval dat er nog vragen zijn vanuit onze kant. Mochten andere belangrijke zaken te melden zijn wat betreft je bestelling, dan kunnen we je via een mail of de telefoon hiervan op de hoogte stellen.

- Telefoonnummer
Via je telefoonnummer kunnen we je gemakkelijk bereiken om te communiceren over een eventuele bestelling. Zo kunnen we je bellen wanneer er nog vragen of onduidelijkheden zijn. Mochten andere belangrijke zaken te melden zijn wat betreft je bestelling, dan kunnen we je via de telefoon of mail hiervan op de hoogte stellen.

- Bankrekeningnummer
We maken gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer je met iDeal betaalt dan gaat dit rechtstreeks via een beschermde betaalomgeving vanuit de Rabobank. Wij krijgen hierdoor je bankrekeningnummer niet te zien, maar slechts het bedrag en de datum/tijdstip van de betaling.

Als je een bestelling via onze website plaatst dan worden de volgende indirecte persoonsgegevens van je verwerkt, met de bijbehorende volgende doelen van het verwerken.

- IP-adres
Wanneer je via de webshop een bestelling plaatst, dan is in het CMS systeem je IP-adres zichtbaar. We besteden verder geen aandacht aan het IP-adres, want er wordt niets met je IP-adres gedaan.
Mocht je gebruik maken van onze chat-functie op de website, dan is je IP-adres ook voor ons zichtbaar. Evenals bij het zien van het IP-adres in het CMS-systeem, wordt hier verder ook geen aandacht aan besteed.
Onze website is gekoppeld aan Google Analystics. Dit is een beveiligde omgeving en daarvoor hebben we een Privacy Policy Overeenkomt met Google. We gebruiken Google Analystics voor intern gebruik. Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om ons een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kunnen we de websites optimaliseren voor jou als klant. 

Een bestelling via de mail of telefoon

Als je een bestelling telefonisch of via de mail plaatst dan worden dezelfde directe persoonlijke gegevens verwerkt die hierboven staan beschreven. Met uitzondering van het bankrekeningnummer. Als er namelijk telefonisch of via de mail een bestelling wordt geplaatst, dan gaat de betaling niet via IDeal maar via een bankoverschrijving. Hierdoor zien we je bankrekeningnummer als er een bedrag overmaakt wordt via een bankoverschrijving. Om de betaling aan je order te kunnen koppelen hebben we deze gegevens nodig. Verder noteren we het bankrekeningnummer nergens in onze administratie.

Er worden ook gegevens van eerdere bestellingen bewaard. Zo kunnen we aan de hand van deze gegevens persoonlijk advies op maat geven om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Een account bij Bouwhekken Nederland B.V.
Maak je een account aan, dan staan de volgende gegevens in het account; Naam, aflever- en factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres en inloggegevens. Zo hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. Je kunt via de website zelf inloggen op je account. Zo kun je gegevens aanpassen, eerdere bestellingen bekijken en eenvoudig en snel een nieuwe bestelling plaatsen. 

Je account blijft bestaan zolang je ‘lid’ bent. Wil je graag je account verwijderen dan kun je hiervoor een verzoek indienen en dan zullen wij dit verzoek zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Echter blijven de gegevens nog wel in ons systeem staan in verband met de wettelijke verplichting om onze administratie zeven jaar lang te bewaren.

Transport
Wanneer je een bestelling bij ons plaatst dan verzorgen wij het transport doorgaans via een externe partij. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij je naam, adres en telefoonnummer aan deze partij doorgeven. Zo kan deze partij er voor zorgen dat het pakketje of de vracht op het juiste adres geleverd wordt.

De duur van de opslag
Vanuit de overheid, in het bijzonder de belastingdienst, is het wettelijk verplicht om de administratie zeven jaar te bewaren. Onze administratie bevat facturen en pakbonnen, met daarop een aantal van je (noodzakelijke) directe persoonsgegevens.

Veiligheid
Zoals we hierboven hebben beschreven vinden we het belangrijk om je privacy te waarborgen. Daarom zijn er passende beveiligde maatregelen genomen om jouw gegevens te beschermen.

Fraude
We houden niet van fraude. Mochten we genoodzaakt zijn om persoonsgegevens te gebruiken bij onderzoek naar fraude, dan zullen we persoonsgegevens aan de overheid moeten overhandigen. 

Jouw recht
Je hebt recht op inzage, rectificatie of het verwijderen van de persoonsgegevens die je aan ons verstrekt hebt. Als je zo’n verzoek in wilt dienen kun je contact opnemen met Bouwhekken Nederland B.V. telefoonnummer 0512 538676 of via info@bouwhekkennederland.nl 

Indien je vragen of opmerkingen hebt over deze privacyverklaring, stellen we het op prijs dat je persoonlijk contact opneemt via de onderstaande contactgegevens. We staan je graag persoonlijk te woord.

Bouwhekken Nederland B.V.
Riddersmaweg 8
9291 NC Kollum
0512 538676

Je hebt ook het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Wij behouden het recht deze verklaring tussentijds te wijzigen. We publiceren op deze pagina altijd de meest recente versie van de privacyverklaring van Bouwhekken Nederland B.V. Aan het begin van deze verklaring kun je de datum vinden van de laatste wijzigingen.

 

Cookieverklaring

De Bouwhekken Nederland website maakt gebruik van Cookies.

Een Cookie
Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens je bezoek aan een website op bijvoorbeeld je computer, tablet of smartphone wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. Deze informatie kan bij een later bezoek weer worden herkend door deze website.

Voor bepaalde cookies is toestemming van de gebruiker nodig, maar voor een aantal ook niet. Voor cookies die geen of weinig inbreuk op de privacy maken is namelijk geen toestemming van de bezoeker nodig. Dit zijn vaak cookies die een website beter laten werken, zoals functionele en analytische cookies.

Functionele cookies
Functionele cookies zijn er om de website goed te laten werken voor jou als bezoeker. Zo wordt bijvoorbeeld een product dat je in het winkelwangentje plaatst, bewaard in het winkelwagentje. Maar ook inloggegevens voor je account worden bewaard, waardoor je bij het volgende bezoek gemakkelijk gebruik kunt maken van je account.

Analytische cookies
Naast functionele cookies plaatsen we ook analytische cookies. We maken namelijk gebruik van Google Analytics, een dienst van Google. Door middel van deze cookies krijgen wij inzicht in het gebruik van onze website. Aan de hand van deze analyses kunnen we onze website optimaliseren voor je als bezoeker. Deze data van Google is anoniem en anonieme data wordt door Google niet aan derden verstrekt, zoals staat beschreven in de Privacy Policy van Google zelf.

Jouw privacy blijft met deze functionele en analytische cookies gewaarborgd. We kunnen met deze data de website optimaliseren, waardoor we de gebruikerservaring voor jou als bezoeker kunnen verbeteren. Expliciete toestemming van jou als klant hebben we dan niet nodig.